Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Strava našich kočiček

 

Každé koťátko, které od nás odchází, dostane napsaný jídelníček. Ten se liší koťátko od koťátka, protože každé má jiné chuťové preference a i my zkoušíme stále nové značky, aby naše kočičky měly pestrou stravu.

 

Kočky musí mít stálý přístup k misce s čerstvou vodou. Některé kočky pijí méně a preferují vodu tekoucí, potom je možné přidat jako zdroj vody i fontánku pro kočky. Mlíčko (speciálně upravné pro kočky) není součástí pitného režimu, je to spíše pamlsek.

Jako pamlsek milují naše kočičky kromě mlíčka i různé masové tyčinky a sušené kousky masa.

Celý den mají přístup k miskám s granulkami, druhů mají vždy na výběr více. V současné době u našich koček nejvíce "frčí" granulky od Enovy. V závěsu je Applaws, Orijen, Arden Grange, Sanabelle, Nutram, Happy cat. Pro silnou alergickou reakci, kterou Royal Canin vyvolal jedné naší kočičce, již Royalem nekrmíme.

Každý den minimálně dvakrát dáváme masíčko - syrové, přemražené- vepřové, pštrosí, losos. Vařené kuřecí stehna, ryby (treska, filé bez přidané vody). Stravu masem doplňujeme konzervičkami (Animonda, Schmusy, Brit care, Whiskas, Felix, Applaws...) a smíchaným bílým jogurtem s tvarohem a pribiňáčkem.

 

 

aacherries-cream--2-.jpg